Top 10 Beste Nieuwsbrieven Voor Cryptocurrency Investeringen

Photo of author
Author: Mr. KingsHOK
An accountant who turned cryptopreneur to pursue my interest in crypto and decentralized finance. Let me show you how to invest safely in the space with my experience over the years.

Een van de beste manieren om de cryptowereld bij te houden, is door u te abonneren op waarschuwingen.

Daarmee bedoel ik, meld je aan voor de beste gratis nieuwsbrieven over cryptocurrency en ontvang dagelijks, wekelijks en maandelijks up-to-date crypto-nieuws rechtstreeks in je inbox.

Er zijn ongetwijfeld veel nieuwsbrieven over cryptocurrency en blockchain die om uw aandacht strijden, maar ik heb de beste crypto-nieuwsbrieven gevonden waarop u zich kunt aanmelden.

Ik heb een lijst samengesteld met de beste crypto-nieuwsbrieven voor serieuze investeerders, behalve de nieuwsbrief van The Crypto Staunch natuurlijk… lol!

Bekijk ze allemaal hieronder…

Wat is een crypto-nieuwsbrief?

Een crypto-nieuwsbrief is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om regelmatig met uw abonnees te communiceren en de gewenste informatie in uw e-mailboxen te leveren.

Met andere woorden, deze berichten kunnen eenvoudige tekst bevatten, of een structuur bestaande uit afbeeldingen en opgemaakte tekst die bespreekt hoe de cryptocurrency-markt de traditionele financiële markt verandert.

Beste crypto-nieuwsbrieven

Ik heb deze beursgenoteerde digitale valuta en blockchain-gerichte nieuwsbrieven geselecteerd, omdat ze bekend staan ​​als erg populair en vertrouwd door onder andere de meeste cryptoliefhebbers.

1. Off The Chain

Off The Chain met Anthony Pompliano is een van de meest populaire crypto-nieuwsbrieven, met tienduizenden abonnees.

U kunt een scala aan cryptocurrency en blockchain-gesprekken verwachten, met betrekking tot beurzen, activa, effecten, tokens, handel en nog veel meer.

Hoewel Off The Chain weliswaar een focus heeft op investeringen, geeft die focus de nieuwsbrief een brede reikwijdte die leidt naar verschillende gebieden.

Pompliano is de oprichter en partner van Morgan Creek Digital, een fonds gericht op digitale activa. Die ervaring vertaalt zich in een informatieve dagelijkse nieuwsbrief waarmee u de cryptocurrency-markten voor blijft.

De Off The Chain-nieuwsbrief van Pompliano heeft een zusterpodcast die dezelfde naam gebruikt en regelmatig publiceert.

2. Unbankd

Unbankd is een crypto-nieuwsbrief die zich richt op een breder beeld. Dat betekent dat de dagelijkse nieuwsbrief u een opwindend overzicht van nieuws, investeringsinformatie, token-economie-weetjes, grafiekanalyse, nieuwe producten en diensten en nog veel meer biedt.

Unbanked heeft een vrij sterke focus op investeringen.

Maar het is niet overweldigend om de informatie op te splitsen in gemakkelijk verteerbare segmenten. Bij elke editie vindt u iets dat relevant is voor uw crypto-interesses.

Unbanked biedt ook een premium nieuwsbrief. Het Pro Plan richt zich sterk op investeringsstrategie en marktupdates, met exclusief onderzoek en peilingen. Het kost u $ 10 per maand.

3. Chain Letter

Chain Letter is MIT’s cryptocurrency and blockchain newsletter, which publishes every Thursday.

Chain Letter is great because it has a different crypto and blockchain focus between each week, fitting within a theme. Each Chain Letter usually covers the latest news and other crypto happenings.

Some editions cover a key concept or technology in the world of blockchain, while the Loose Change roundup makes sure you don’t miss any other stories from the previous week.

The combination gives you an excellent insight into all corners of the cryptocurrency world.

4. The Block’s Daily Brief

The Block is een bekende en gerespecteerde nieuwscentrum voor cryptocurrency en blockchain.

De hoofdwebsite omvat een scala aan crypto-nieuws en -weergaven, en de nieuwsbrief geeft een behoorlijk overzicht van de meest populaire en interessante recente artikelen.

Daarin houdt The Block’s Daily Brief u op de hoogte van een breed scala aan cryptocurrency-nieuws. Daily Brief levert geen marktgegevens of handelsinformatie.

5. CoinSnacks

CoinSnacks is een wekelijkse nieuwsbrief voor cryptocurrency-investeringen. CoinSnacks is een geweldige leeservaring vanwege de wekelijkse distributie.

De nieuwsbrief hoeft geen invalshoek te vinden voor de publicatie van de avond en kan in plaats daarvan een paar dagen duren om te begrijpen hoe marktbewegingen de hele cryptomarkt beïnvloeden.

CoinSnacks biedt ook exclusieve inhoud voor abonnees, niet alleen voor het recyclen van nieuwsartikelen of anderszins.

De nieuwsbrief is goed onderzocht en geeft een handig inzicht in de wereld van cryptocurrency, blockchain en investeringen.

Verwacht secties te vinden zoals ‘Must Read’, ‘Deep Dive’, ‘Sponsored’, ‘Regulatory Front’, ‘Chart of the Week’, andere artikelen die je misschien leuk vindt en meer.

CoinSnacks arriveert wekelijks, maar heeft geen specifieke bezorgdag.

6. Token Economy Weekly

Volgens Token Economy Weekly brengen ze u;

“Eigenzinnige gedachten over de meest interessante producten en ideeën in cryptocurrencies, blockchains, dapps, DAO’s en de groeiende tokeneconomie.”

Oef!

Alles wat u zou willen weten, allemaal in een enkele nieuwsbrief over cryptocurrency en blockchain.

Daarin kun je secties verwachten zoals Headlines, Thoughts, News, Cool New Projects, New Funds, Regulations, en zelfs af en toe een weggeefactie.

Token Economy Weekly is samengesteld door Stefano Bernardi en Yannick Roux en verschijnt elke zondag (soms maandag) in je inbox.

7. Decentrader

De nieuwsbrief van Decentrader is het werk van crypto Twitter-handelaar en analist @filbfilb. Elke week komt er een cryptocurrency-nieuwsbrief met een sterke focus op investeringen en grafieken binnen in je inbox, samengesteld door FilbFilb.

De focus van elke nieuwsbrief van Decentrader varieert. U kunt er echter zeker van zijn dat u grafieken vindt met Bitcoin en andere belangrijke cryptomunten.

Zoals met alle handelsadviezen voor cryptocurrency, wijst FilbFilb erop dat dit gewoon ideeën zijn en dat ideeën geen investeringsadvies vormen.

8. Decrypt Daily Debrief

Decrypt levert dagelijks cryptocurrency-nieuws rechtstreeks in uw inbox. De Decrypt Daily Debrief vat de belangrijkste koppen van Decrypt samen en stroomlijnt de informatie in handige headers.

U kunt er zeker van zijn dat de Daily Debrief-nieuwsbrief die hoge standaard voortzet en het nieuws rechtstreeks naar u brengt.

In tegenstelling tot de Daily Debrief wordt de Startup 3.0 nieuwsbrief elke maandag bezorgd. Het bevat andere inhoud dan de Daily Debrief en is minder gericht op nieuwsupdates.

9. CoinMarketCap

Zoals je zou verwachten van een van ‘s werelds grootste marktrangschikkingssites, brengt de CoinMarketCap-nieuwsbrief marktanalyse rechtstreeks naar je inbox.

De nieuwsbrief van CoinMarketCap behandelt het belangrijkste crypto-nieuws van de dag, technische analyse voor zowel grote als kleine cryptocurrencies en interactieve dagelijkse peilingen om ervoor te zorgen dat lezers relevante inhoud ontvangen.

10. The Crypto Staunch Newsletter

Ik kon het niet laten om mijn eigen nieuwsbrief te noemen, die af en toe in je inbox komt. Ik heb een belangrijke gids en tutorial om je te helpen investeren om inkomsten te verdienen met cryptocurrencies.

Het vat de meest recente artikelen samen en zorgt ervoor dat u de geweldige inhoud die elke keer wordt gepubliceerd niet mist.

Om lid te worden van de crypto-community, hoeft u alleen maar uw e-mailadres in te voeren in het aanmeldingsformulier voor de crypto-nieuwsbrief, zodat u regelmatig uitgebreide handleidingen krijgt over hoe u kunt beginnen met investeren in cryptomunten.

Waarom een ​​abonnement op een crypto-nieuwsbrief gebruiken?

Zoals ik eerder in de eerste zin van dit artikel heb gezegd, is een abonnement op een cryptocurrency-nieuwsbrief een van de beste strategieën om op de juiste manier te investeren in verschillende crypto-activa.

Bovendien is er geen beste nieuwsbrief over cryptocurrency. U moet er dus een vinden die past bij de informatie die u wilt lezen. De truc is om je aan te melden voor verschillende crypto-nieuwsbrieven om erachter te komen welke je consistent leest.

Vergeet niet dat terwijl u een van de bovenstaande nieuwsbrieven volgt, u ook de veiligheid van uw cryptocurrency-investering moet behouden door een van de beste crypto-portefeuilles te gebruiken.

Ik raad je aan om een ​​van de best beveiligde hardwareportefeuilles te kopen, anders kun je nog steeds de Trust mobiele portemonnee-app downloaden voor een goede beveiliging.