Hoe Bitcoin (BTC) te kopen met Amazon Gift Card

Buy Btc With Amazon Gift Card

U kunt Bitcoin daadwerkelijk kopen met het saldo van de Amazon-cadeaubon.

Overgebleven prepaidkaarten en cadeaubonnen kunnen via online services worden ingewisseld om de Amazon-cadeaubon in te wisselen om Bitcoin te kopen met behulp van een fiat-to-crypto-uitwisseling.

Het proces is vrij eenvoudig omdat het geld van uw Bitcoin-cadeaubon in ruil voor Bitcoin wordt ingewisseld met behulp van een cryptocurrency-uitwisseling .

Als je een Amazon-cadeaubon in je kast hebt liggen, is dit ook een van de slimste investeringsstrategieën om Amazon-cadeaubonnen voor Bitcoin-cryptocurrency te verkopen.

Voordat u begint met het kopen van BTC met een Amazon-cadeaubon, raden we u aan mijn artikel over de beste cryptohardwareportefeuilles te lezen als u geen portemonnee heeft om uw nieuwe Bitcoin op te slaan .

Laat me je zonder al te veel ophef vertellen hoe je je Amazon-cadeaubon kunt omzetten in Bitcoin door een gelijkwaardig aantal BTC-cryptomunten te kopen.

Laten we beginnen!

Zullen we…?

Hoe Bitcoin te kopen met een Amazon-cadeaubon

Omwille van de eenvoud en duidelijkheid, ga ik u laten zien hoe u Bitcoin kunt kopen met een Amazon-cadeaubon op LocalBitcoins.

Om u te helpen leren en begrijpen hoe dit marktplaatsplatform werkt, heb ik een recensie geschreven over LocalBitcoins-uitwisseling.

Volg deze eenvoudige stappen hieronder:

 1. Registreer voor een account bij een ondersteunde LBC-marktplaats
 2. Voltooi het aanmeldingsproces
 3. Ga naar ‘Bitcoin kopen’ en zoek naar Amazon Gift Card
 4. Selecteer de Amazon-cadeaubon als betaalmethode
 5. Selecteer een leverancier die u betrouwbaar acht
 6. Voer het bedrag van de Amazon-prepaidkaart in om in te wisselen (bijv. $ 50, $ 100 enz.)
 7. Zoek een geschikte verkoper en klik op ‘Kopen’.

Zo simpel is het!

Je hebt met succes Bitcoin gekocht met Amazon e-giftcard als betaalmethode met LocalBitcoins.

Waar kun je Bitcoin kopen met een Amazon-cadeaubon?

Er zijn maar een paar betrouwbare platforms die u echt genoeg kunt vertrouwen om Bitcoins met Amazon-cadeauboncode online te kopen zonder geld te verliezen als gevolg van investeringszwendel en diefstal.

LocalBitcoins (best aanbevolen)

Localbitcoins

LocalBitcoins is een P2P (Persoon-tot-Persoon) Bitcoin-uitwisselingsplatform dat gespecialiseerd is in het verbinden van kopers en verkopers. Het geeft verkopers de mogelijkheid om aanbiedingen in alle valuta’s te maken, terwijl ze als borg dienen.

Voordelen

 • Beschikbaar in elk land van de wereld
 • Een gevarieerde selectie van kopers en verkopers
 • Ondersteunt veel betaalmethoden
 • Kopers krijgen hun bitcoins snel
 • Privaat.

Nadelen

 • Gebrek aan diversiteit in cryptocurrency
 • Zowel verkopers als kopers kunnen worden opgelicht.

Koop Bitcoin Bij LocalBitcoins


Paxful

Paxful Exchange

Paxful is een marktplaats van persoon tot persoon die meer dan 300 betaalmethoden ondersteunt. Het geeft verkopers de mogelijkheid om aanbiedingen in alle valuta’s te maken, net als LocalBitcoins .

Voordelen

 • Escrow-systeem
 • Veiligheid
 • Diverse betalingsmethoden
 • Eenvoudige gebruikersinterface (UI)
 • Grote verscheidenheid aan verkopers

Nadelen

 • Kopers en verkopers zijn vatbaar voor oplichting

FAQ

Hieronder staan ​​mijn antwoorden op enkele van de veelgestelde vragen online, terwijl ik onderzoek doe naar het kopen van Bitcoins met het saldo van Amazon- cadeaubonnen .

Wat is Amazon?

Amazon, opgericht in 1994, is de uitvinder van het oorspronkelijke partnerprogramma en is nu het rijkste bedrijf ter wereld.

Naast dat het zwaar geïnvesteerd is in data & analytics (Alexa), is Amazon trots op het leveren van uitstekende klantenservice en het vermogen om alles van A tot Z te leveren voor zijn klanten.

Het kernbedrijfsmodel van Amazon omvat vandaag Amazon Web Services, Kindle, Audible, Twitch en Amazon Prime (Movies, Music, IMDB).

Het biedt Fulfillment By Amazon (FBA), Kindle Direct Publishing, Amazon Associates en Merch voor kleine bedrijven en ondernemers die willen samenwerken met het bedrijf en zijn platform op automatische piloot.

Waar kan ik Amazon-cadeaubonnen vinden?

Amazon-cadeaubonnen zijn te vinden bij de meeste grote retailers. U kunt ook de Amazon Bitcoin-betalingswinkel Purse.io gebruiken om de cadeaubonnen te krijgen.

Kan ik Bitcoin kopen met prepaidkaarten?

Cryptocurrency-uitwisselingen en -services zoals Local Bitcoins en Paxful staan ​​Bitcoin-aankopen toe met prepaidkaarten. Deze marktplaatsen zijn wereldwijd beschikbaar en ondersteunen meerdere betaalmethoden (inclusief lokale valuta).

Is het veilig om Bitcoins te kopen met Amazon-cadeaubonnen?

Amazon-cadeaubonnen zijn een directe betalingsmethode met een unieke elektronische code die frauduleuze activiteiten en diefstal helpt verminderen. Het is een veilige methode om Bitcoin te kopen, zolang deze code niet openbaar wordt gemaakt of gecompromitteerd.

Gebruikers kunnen met name hun eigen due diligence uitvoeren bij het gebruik van P2P-uitwisselingen, aangezien de transactieparameters worden overeengekomen tussen de koper en de verkoper.

Ten slotte

Dus nu je weet hoe je een Amazon-cadeaubon kunt verkopen in ruil voor Bitcoin, is de volgende stap dat je je aanmeldt bij de hierboven genoemde services en het zelf uitprobeert.

Er is geen excuus om ongebruikte Amazon-cadeaubonnen rond te hebben liggen. Bij deze providers kun je ook Amazon-cadeaubonnen kopen met BTC.

Probeer uw Bitcoin-investeringen niet achter te laten op een beurs waar u ze heeft gekocht, want het is geen veilige methode om cryptomunten op te slaan.

U kunt de Ledger Nano X- portemonnee gebruiken omdat dit een van de beste portefeuilles op de markt is, of u kunt eenvoudig de Trust mobiele app- portemonnee downloaden om diefstal en hacks te voorkomen.

I am The 'Staunch

I am The 'Staunch

I founded The Crypto Staunch, so you'll learn the steps to become a successful cryptopreneur. Let's connect when you consult me for professional advice (all from my personal experiences and guidelines).